Βρέχουμε ελαφρώς κάτω από την βρύση τις πίτες για σουβλάκι και τις τοποθετούμε στο ταψί με αντικολλητικό χαρτί
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την τριμμένη ντομάτα με το λάδι, λίγο πιπέρι, λίγη ρίγανη, λίγο αλάτι και μια ιδέα ζάχαρη και το απλώνουμε με ένα κουτάλι ή πινέλο πάνω στην απλωμένη ζύμη μας.
Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας. Εγώ παίρνω διάφορα τυριά τριμμένα για είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη. Κόβουμε σε τρεις λωρίδες την κάθε φέτα χοιρινή ωμοπλάτη και απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω από το κασέρι. Ρίχνουμε από πάνω τα ψιλοκομένα μανιτάρια σε φετούλες και την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες και καλύπτουμε από πάνω με ροδέλες ντομάτας κυρίως πάνω από το αλλαντικό μας για να μην μας ξεραθεί στο ψήσιμο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C. και ψήνουμε τις πίτσες μας για περίπου 10-12 λεπτά στους 180 °C.
Μόλις είναι έτοιμα τα πιτσάκια μας περιμένουμε λίγο να κρυώσουν και τα κόβουμε στα τέσσερα. Έτοιμα σε πολύ λίγο χρόνο να τα απολαύσουμε!