Εκτέλεση
Κόβουμε σε φέτες περίπου 1 εκ. το φιλέτο κοτόπουλο και το πλένουμε πολύ καλά. Το αφήνουμε λίγο στραγγίσει και μετά το ταμπονάρουμε με ρολό κουζίνας.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά.
Σε μια λεκανίτσα βάζω τα φιλέτα του κοτόπουλου ρίχνω το μείγμα με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε τα φιλέτα μας πολύ καλά να πάει το μείγμα παντού. Αν έχουμε χρόνο το ετοιμάζουμε από το προηγούμενο βράδυ και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Βάζουμε το αντικολλητικό τηγάνι ή το σχαροτήγανο να κάψει πρώτα καλά και ψήνουμε τα φιλέτα μας για περίπου 5′ την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει και να κάνει μια ελαφριά κρούστα.Μόλις ψηθούν σβήνουμε με λίγο χυμό από lime.
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με μια ελαφριά σαλά ή ρύζι
Για τους βιαστικούς που προσέχουν την διατροφή τους!