Υλικά

  • 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
  • 2 αυγά
  • 400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C.

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι, τα αυγά, το ηλιέλαιο, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και την ρίγανη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.

Στην συνέχεια ρίχνουμε την Θρυμματισμένη φέτα και ανακατεύουμε ελαφρά.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά σιγά στο μπολ αρχίζοντας να ζυμώνουμε.

Δεν χρειάζεται να ζυμώσουμε πολύ. Πλάθουμε την ζύμη σε μέτρια μπαλάκια και τα απλώνουμε πάνω σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.

Ψήνουμε για 20-25′ ανάλογα με τον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Εύκολο καθημερινό σνακ και πολύ λαχταριστό!

1 Comment
  1. ειρήνη

    πολύ ωραία συνταγή και εύκολη!!!!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit