Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C.
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι, τα αυγά, το ηλιέλαιο, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και την ρίγανη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν.
Στην συνέχεια ρίχνουμε την Θρυμματισμένη φέτα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά σιγά στο μπολ αρχίζοντας να ζυμώνουμε.
Δεν χρειάζεται να ζυμώσουμε πολύ. Πλάθουμε την ζύμη σε μέτρια μπαλάκια και τα απλώνουμε πάνω σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 20-25′ ανάλογα με τον φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Εύκολο καθημερινό σνακ και πολύ λαχταριστό!
πολύ ωραία συνταγή και εύκολη!!!!