Υλικά

  • 200 γρ. ριζότο λαχανικών εν καρπώ
  • 4 κούπες νερό
  • 50  γρ. κρέμα γάλακτος
  • 3 κουτ, της σούπας  ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  

 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μια μέτρια κατσαρόλα το νερό να βράσει και μόλις έρθει σε σημείο βρασμού ρίχνουμε το ριζότο λαχανικών από το εν Καρπώ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20′.

Το ανακατεύουμε και το τσεκάρουμε κατά διαστήματα μήπως χρειαστεί  λίγο επιπλέον νερό, ζεστό πάντα.

Μόλις δούμε ότι είναι έτοιμο το ρύζι προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και το αφήνουμε να δέσει σε μέτρια φωτιά για 3′ λεπτά περίπου. Στο τέλος προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Υπέροχο risotto για αυτές τις μέρες που βαριέσαι η δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις.

Απολαυστικό και πολύ οικονομικό.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit