feta-2Btiganiti-2Bmarmelada-2Bfraoula-2B-25281-2529  

    Υλικά

  • 250 γρ. κατσικίσια φέτα
  • Αλεύρι για όλες της χρήσης
  • Αλάτι
  • Σως μπαλσάμικου
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • 3 κουτ. σούπας μαρμελάδα ντομάτα

 

Εκτέλεση

Μια πολύ απλή συνταγή για να συνοδεύσετε το τσιπουράκι η το κρασάκι σας!

Κόβουμε την κατσικίσια  φέτα μας σε 2 ίσες φέτες (προτιμώ κατσικίσια φέτα γιατί είναι πιο σκληρή και light, το τηγάνισμα, τηγάνισμα όμως!)
Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι να ζεσταθεί, δεν θέλουμε να κάψει πολύ. Αλευρώνουμε την φέτα μας καλά καλά να πάει παντού και την βάζουμε στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά γιατί το αλεύρι καίγεται εύκολα και μόλις δούμε ότι από την μια πλευρά έκανε κρούστα και ξεκολλάει από το τηγάνι με την μια βοήθεια μια σπάτουλας το γυρνάμε από την άλλη.Θέλει  1-2 λεπτάκια η κάθε πλευρά αναλόγως και το τηγάνι κα το μάτι της κουζίνας μας.

Σερβίρουμε σε ένα πιάτο με την μαρμελάδα ντομάτα από την μια πλευρά και την σως μπαλσάμικου από την άλλη για να καλύψουμε όλα τα γούστα.

 

Αυτό ήταν όλο νόστιμο, γρήγορο και απολαυστικό, καλή σας όρεξη!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit