Patatoules tiganovrastes     Υλικά

    Για τις πατάτες

  • 4-5 μεγάλες πατάτες
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • Αλάτι

 

   Για το ντιπ

  • 3 κ.σ. μαγιονέζα
    1 κ.σ. μουστάρδα
    πιπέρι
    ξύδι

Εκτέλεση

 

Για τις πατάτες

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια.
Βάζουμε την πατατούλες σε κρύο νερό και τις βράζουμε για 5 λεπτά από την στιγμή που θα αρχίσει να βράζει το νερό.
Σουρώνουμε τις πατάτες μας και τις ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
.
 Για το ντιπ
Ανακατεύουμε καλά την μαγιονέζα με την μουστάρδα, καρυκεύουμε με λίγο φρέσκο πιπέρι και λίγο ξύδι.

Σερβίρουμε τις πατατούλες (τις αλατίζουμε ελαφρά αν θέλουμε) με το ντιπ μουσταρδομαγιονέζας και κέτσαπ και έτοιμες να τις απολαύσουμε.

Εντάξει λίγο πιο μπελαλίδικες και με παραπάνω θερμίδες αλλά αξίζει.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit