Καραμελωμένα Κρεμμύδια  

    Υλικά

  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 μήλο
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • 2 κ.σ. μπαλσάμικο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγη ζάχαρη
  • χωριάτικο ψωμί

 

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 C.
Κόβουμε τις φέτες από το χωριάτικο ψωμί σε μεγάλες μπουκιές ή φέτες και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν

Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και τα κόβουμε σε ροδέλες και στα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο.
Καθαρίζουμε τα μήλα και τα ψιλοκόβουμε και τα σοτάρουμε μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν λίγο. Καρυκέυουμε με αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη και σβήνουμε με το μπαλσάμικο.

Μοιράζουμε το μείγμα το μήλου  στο φρυγανισμένο ψωμί και είναι έτοιμο να το απολαύσουμε με ένα ωραίο ποτήρι κρασί.

 

Εύκολο, οικονομικό, απλό και πολύ νόστιμο!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit