Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες και τις φράουλες σε κομματάκια τα περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες.
Μόλις παγώσουν βάζουμε στο μπλέντερ τα παγωμένα φρούτα και 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2% και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε σε θήκες για ξυλάκια το μείγμα που ετοιμάσαμε και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν.
Ο πιο τέλειος και υπέροχος τρόπος να απολαύσουμε το παγωτό χωρίς καθόλου τύψεις!
Tip: για να βγάλουμε το παγωτό ξυλάκι από την θήκη βουτάμε την θήκη για πολύ λίγο σε ζεστό νερό.