Υλικά

(για 6 ατομικές θήκες παγωτού)

  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 10 μέτριες φράουλες
  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1 πρέζα αλάτι
 

 

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μπανάνες και τις φράουλες σε κομματάκια τα περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού και τα βάζουμε στην κατάψυξη  να παγώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες.

Μόλις παγώσουν βάζουμε στο μπλέντερ τα παγωμένα φρούτα και 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2% και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε σε θήκες για ξυλάκια το μείγμα που ετοιμάσαμε και τα βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν.

Ο πιο τέλειος και υπέροχος τρόπος να απολαύσουμε το παγωτό χωρίς καθόλου τύψεις!

Tip: για να βγάλουμε το παγωτό ξυλάκι από την θήκη βουτάμε την θήκη για πολύ λίγο σε ζεστό νερό.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit