Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα digestive
  • 2 μπανάνες λιωμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 150  γρ. φυτική μαργαρίνη
  • μισή κούπα τριμμένα καρύδια
  • 1/2 σφηνάκι λικέρ καρύδι
  • άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
 

 

Εκτέλεση

Χοντροτρίβουμε τα μπισκότα στον πολυκόφτη και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το κακάο και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με την μαργαρίνη και μόλις λιώσουν ρίχνουμε και το λικέρ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υλικά που λιώσαμε στο μπολ και τις λιωμένες μπανάνες και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν  τα υλικά μας.

Σχηματίζουμε ένα μεγάλο μπαστούνι με το μείγμα μας και το τυλίγουμε με μεμβράνη. Το αφήνουμε για 2 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.

Μόλις σφίξει το πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Τόσο νόστιμο και εύκολο γλυκό  που θα το φτιάχνεται συνέχεια!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit