Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C στον αέρα.
Τρίβουμε τα μήλα μας.
Εδώ χρησιμοποίησα την ποικιλία Fuji που είναι πιο γλυκά.
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το τριμμένο μήλο, την βρώμη, το αλεύρι, την ζάχαρη, το λάδι και την κανέλα κεϋλάνης, και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Θα έχουμε μια σχετικά σφιχτή ζύμη. Πλάθουμε σε μπαλάκια τα στρώνουμε αραιά σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και στο τέλος τα πατάμε λίγο από πάνω με το χέρι μας για να γίνουν πλακουτσωτά.
Ψήνουμε στους 180C για 15′ ίσα ίσα μέχρι να ροδίσουν.
Τέλειο και χορταστικό σνακ για όλη την ημέρα!