Υλικά

  • 3/4 της κούπας αλεύρι ολικής
  • 1/2 κούπας νιφάδες βρώμης
  • 1 κούπα τριμμένο μήλο
  • 1/2 κούπα αλεύρι
  • 1/2 κούπα μαύρη ζάχαρη
  • 1/4 της κούπας ηλιέλαιο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα κεϋλάνης
 

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C στον αέρα.

Τρίβουμε τα μήλα μας.

Εδώ χρησιμοποίησα την ποικιλία Fuji που είναι πιο γλυκά.

Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το τριμμένο μήλο, την βρώμη, το αλεύρι, την ζάχαρη, το λάδι και την κανέλα κεϋλάνης, και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

Θα έχουμε μια σχετικά σφιχτή ζύμη. Πλάθουμε σε μπαλάκια τα στρώνουμε αραιά σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και στο τέλος τα πατάμε λίγο από πάνω με το χέρι μας για να γίνουν πλακουτσωτά.

Ψήνουμε στους 180C για 15′ ίσα ίσα μέχρι να ροδίσουν.

Τέλειο και χορταστικό σνακ για όλη την ημέρα!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit