Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
  • 1 κούπα καστανή ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα Κεϊλάνης

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την μαύρη ζάχαρη με την κανέλα Κεϊλάνης. 
Ανοίγουμε τα φύλλα της σφολιάτας προσεκτικά και απλώνουμε πάνω το μείγμα της ζάχαρης με την κανέλα.
Έπειτα αρχίζουμε να γυρνάμε τις άκρες από την σφολιάτα σε ρολό μέχρι να συναντηθούν.
Στρώνουμε στο ταψί μια  λαδόκολλα. Κόβουμε το ρολό σε φετούλες  του 1 εκ. και τα απλώνουμε πάνω στην λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180C για 15-20′.

Γρήγορα, εύκολα και πολύ μοσχομυριστά!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit