Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την μαύρη ζάχαρη με την κανέλα Κεϊλάνης.
Ανοίγουμε τα φύλλα της σφολιάτας προσεκτικά και απλώνουμε πάνω το μείγμα της ζάχαρης με την κανέλα.
Έπειτα αρχίζουμε να γυρνάμε τις άκρες από την σφολιάτα σε ρολό μέχρι να συναντηθούν.
Στρώνουμε στο ταψί μια λαδόκολλα. Κόβουμε το ρολό σε φετούλες του 1 εκ. και τα απλώνουμε πάνω στην λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180C για 15-20′.